The Reef – Karibien nästan på riktigt

För den som vill uppleva Karibien nästan alldeles på riktigt är The Reef i Fredrikshamn ett perfekt alternativ. Här finns varma stränder, vågskvalp och skön musik. Vad kan vara bättre för en avkopplande helg med kompisarna eller några fartfyllda dagar med familjen?

The Reef ligger i hjärtat av danska Fredrikshamn. Ett stenkast från färjeterminalen. Man tar sitt lätt dit till med bara dryga tre timmars överfart från Göteborg, och man kan välja att stanna enbart över dagen mellan två färjor. Vill man stanna längre har The Reefs trevliga rum, även de inredda med tropisk känsla.

Här är alltså som gjort för härliga upplevelser. Äventyrsbadet bjuder så mycket mer än bara pooler. På 1500 kvadratmeter ryms vågbassänger, dykpooler och ångbad. Man hittar vattenfall, grottor och tropiska stormar. Allt i behagliga 30 graders värme. Och givetvis finns bassänger för barnen, både stora och små.

Dyk ner i både vattnet och äventyret

Att kliva innanför dörrarna till The Reef är som att hamna en annan värld. Gå på upptäcksfärd bland de gröna lagunerna. Dyk och upplev undervattensvärldar du inte trodde fanns. Eller ligg och titta mot stjärnhimlen och bara var en stund. Nej, det är ingen saga, men nästan.

Och när du fått nog av vatten? Tja, en tur i den 80 meter långa rutschkanan kanske? Och om inte det räcker, då finns det både gym, bar och resturang, i valfri ordning.

Intressant VLOGG – Färja med Stena Line till Fredrikshamn och badhotellet the Reef

Se mer om The Reef i detta klippet

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *