Partybåten till Danmark med Stena Line

Det är sedan många år tillbaka i tiden, faktiskt flera decennier, klart fastställt att vi svenska gillar att partaja på sjön. Ja, oftast gäller det havet. Detta då vi har en förkärlek till härliga kryssningar mellan bara ett par timmar upp till 2 dygn. Nu finns något som är ett perfekt val och som kan jämföras med en natt på stan, men naturligtvis är det mycket roligare. Det går helt enkelt inte att jämföra. När du vill ha ett riktigt party med allt som gör festen, som tar du Partybåten till Danmark efter en hektisk arbetsvecka.

Här serverar Stena Line med Partybåten till Danmark allt det du söker när du vill koppla av, släppa loss samt ha riktigt roligt med härlig mat och dryck. Läs vidare och boka din första resa direkt. Det kommer oftast inte att bli den sista.

Detta är Partybåten till Danmark

Här handlar det uteslutande om härliga kvällar och nätter. Partybåten till Danmark avgår från Göteborg på kvällen klockan 18.00 och anländer till Fredrikshamn 01.25 på natten. Helt enkelt får du en helkväll på havets bästa nöjeskvarter.

Här finns det allt från diskotek, dansgolv, bokade artister samt rutinerade DJ:s. Detta kompletteras sedan med en utsökt buffé som kan bokas direkt innan resa eller köpas på båten. Givetvis finner du även allt rörande ål och andra ädla drycker som hör partyt till på båten. Dessa serveras av personer som ser ut att vara födda till att bli bartender på en partybåt.

Här kommer du helt enkelt att ta Partybåten till Danmark och följa med på en minikryssning med dans och levande musik som levereras av kända artister. Du väljer fritt om du tar med dig vännerna eller som singel skaffar dig nya direkt på Partybåten till Danmark. Är så mycket du orkar och skapa en oförglömlig upplevelse tillsammans med Stena Line och deras trevliga personal. I buffén ingår även dryck som ål, vin, läsk och kaffe.

Party Råd – Ät inte för mycket, drick lagom och partaja hela natten.

Bokade artister du inte får missa på Partybåten

Det bästa med Party på båtar och kryssningsfartyg är att de brukar vara lite retro, medan de vissa gånger går tillbaka till det moderna. Precis så är det också på Partybåten till Danmark, vilket gör att det alltid finns något för alla. Vad sägs om ett startfält i februari och mars 2020 där du levereras musik av Jävla Anamma, Black Ingvars, No tjafs samt Stefan och Manny Partyhusband?

Ska du sedan dra ut det på hela året och siktar på att finna de mest kända stjärnorna som uppträder på denna partybåt. Ja, då sikar du datumen nedan, för då är det fest.

  • Black Ingvars tar sig an de gamla slagdängorna den 7 mars 2020
  • Drängarna bjuder upp till lustiger dans den 24 april 2020
  • Linda Bengtzing tar med sig Farbror Fläsk den 29 maj 2020

Efter detta finns det ännu inget mera som är förbokat för Partybåten till Danmark. Dock kan du räkna med att det kommer mera på löpande band. Gott nog är det redan och du har fullt upp under några månader. Glöm kvarterskrogen och det traditionella danshaket och häng med Partybåten till Danmark.

Etiketter:

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *