Julbord till havs på färja till Danmark

Den 20/11 dukas årets första julbord fram på Stena Danica och Stena Jutlandica. Åk på en dagstur till Danmark och njut av den goda julmaten ombord. Välj och vraka bland köttbullar, sill, Jansson frestelse, ris ala malta och mycket mer.

Julbordet som serveras till havs på färjan mellan Göteborg och Fredrikshamn håller högsta klass och restiden är perfekt där man kan roa sig med dans efter att färjan vänder om i Fredrikshavn.

Ombord kan du handla julklappar till släkt och vänner och prova på danska delikatesser. Du äter ett gott julbord till ett mycket bra pris. Julborden serveras från 20 november till 23 december 2019 på Stena Danica och Stena Jutlandica.

Det lönar sig att förboka förboka ditt julbord samtidigt som när du köper din färjebiljett online, då du sparar 10% på julbordet.

==> Klicka här för att se pris och boka julbord på Stena Line <==

Begränsat antal platser. I år kommer du även kunna se julshow på resan:

Ta med vänner eller kollegor och kliv ombord på julpyntade Stena Danica där du möts av julstämning, fest, billig shopping och god mat på julbordet med underhållning av Tredrag.

Partybåten Julspecial:
Glögg
Klassiskt julbord
Öl & vin till julbordet
Julshow med Tredrag
DJ

Handlar du dessutom julklapparna i Bordershop, eller bara shoppar loss för 1000 kronor så får du en dagstur till Danmark på köpet!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *