Hotell Danmark

Bo vid Stora Bält Nyborg – Perfekt för att bilsemestra igenom Danmark

Om du är på bilsemester och vill bo bekvämt till bra pris vid Stora Bält så rekommenderar vi Sinature Hotell och konferens. Enastående frukost ingår också som har många ekologiska alternativ. Fantastisk personal och sköna sängar.

Vi rekommenderar att söka hotell genom Hotells Combined eftersom du även hittar booking.com här, men många fler alternativ.

Hotel Strandkroen

En mysig ställe i hjärtat av den gamla badorten Søndervig. Strandkroen omfattar 13 rum och är beläget i mitten av Søndervig. Hotellet eller värdshuset ligger bara 200 meter från den brusande Nordsjön, och ännu färre meter från många affärer. Köket erbjuder en meny med färsk fisk och skaldjur.

First Hotell Skt. Petri

First Hotell Skt. Petri är det mest designade hotell i hjärtat av Köpenhamn och den enda danska medlemmen i Design Hotels. Nära hotellet hittar du Round Tower, kyrkan Sankt Petri och det främsta shoppingområdet. Tunnelbanan och tågstationen ligger bara 2 minuters promenad från hotellet. Hotellets moderna skandinaviska inredning och den informella och mycket professionell och personlig service gör alltid så våra gäster känner sig hemma. Hotellet erbjuder 268 rum, varav 27 är sviter. 55 av rummen har underbar utsikt från taket över centrala Köpenhamn från privata terrasser eller balkonger. Dessutom erbjuder hotellet en exklusiv Spa-anläggning med både inomhus och utomhus fitnessanläggningar. Kombinationen av de bekväma rum, den fantastiska lobbyn, den underbara resturangen, det trendiga caféet och den berömda cocktailbaren göra First Hotell Skt. Petri unika i varje detalj.

Danland Semestercenter i Søndervig

Nära till Nordsjön och bara några kilometer från Ringkøbing. På hotellet finns det många aktiviteter för vuxna och barn.

Elite Summarhusuthyrning

Elite har mer än 25 års erfarenhet av uthyrning av sommarstugor i området Søndervig. Du hittar Elite Sommarhusuthyrning i mitten av Søndervig. En liten privatägd byrå, som hyr ut sommarstugor i området.

Danhostel Copenhagen Amager

Danhostel Copenhagen Amager är en perfekt bas för din vistelse i Köpenhamn. Det finns gott om nyrenoverade familjerum, flera med privata faciliteter, som även lämpar sig för funktionshindrade. Vandrarhemmet ligger i ett fint, grönt område – med endast 4 km från centrala Köpenhamn. Tunnelbanan finns mycket nära (Bella Center Station) och Fields shoppingcenter är vår närmaste granne.

Danhostel Helsingør

Danhostel Helsingør Vandrarhem ”Villa Moltke” ligger bäst av alla vandrarhem i Nordsjälland – precis vid Öresund och med en egen privat strand. Centrum av Helsingör ligger bara 2 km bort, full av små, välsorterade affärer som kantar de attraktiva kullerstensgatorna.